Gemeentebestuur Beerse Bisschopslaan 56 2340 Beerse tel. 014 61 19 71 fax 014 61 81 85
Aan: alle persleden Pagina’s: 1 Van: communicatieambtenaar gemeente Beerse Datum: Extra persbericht tentoonstelling Betreft: week 42 Linda Vermeiren

Opmerkingen:   

Tentoonstelling Linda Vermeiren – van 2 tot 18 november 2007
Linda Vermeiren heeft haar jarenlange passie voor fotografie ook professioneel kunnen uitbouwen dankzij een voortgezette opleiding van diverse academies en instituten. Linda beschouwt zichzelf als een voortzettende studente die met grote nieuwsgierigheid en aandacht nieuwe technieken en trends blijft verwerken in haar foto’s. Ze werkt zowel in zwart-wit als in kleur, zowel met reportageachtige series die ze maakt in het Europese buitenland als met beredeneerde portretreeksen. Portretten maakt  Linda met groot respect voor de eigenheid van de geportretteerde, zonder opgeheven vingertje, zonder platte ironisering.
Haar foto’s van het Ierse platteland bewijzen haar zucht naar verdieping en verstilling – maar ook haar inzicht in de spiritualiteit van zee- en landschappen. De reeksen die ze in Italië vervaardigde, verraden dan weer een artistiek verfijnde aandacht voor het vluchtige detail en voor de gebeurtenis van het moment.
Tentoonstelling: Linda Vermeiren –  van 2 november tot 18 november – GC ’t Heilaar Beerse – 014 600 774
¸ Meer informatie? Peggy Luyckx – gemeenschapscentrum ’t Heilaar – tel. 014 600 770 – e-mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ¸ Bevoegde schepen: Joos De Meyer – gsm 0486 24 86 46 – e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.